Νέες δηλώσεις Κραουνάκη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπουλάει τη χώρα. Είναι εντεταλμένη γι’ αυτό».

13 mins read

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, σχολίασε την πολιτική σκηνή, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ στο στόχαστρο του βρέθηκε και η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Κονιόρδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας στον ρ/σ «Κόκκινο 105,5» και αναφερόμενος στην κυβέρνηση, είπε  «Με το ένα μετά το άλλο νομοσχέδιο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπουλάει τη χώρα. Είναι εντεταλμένη γι’ αυτό. Όσο όμως αντισταθούμε και όσο φωνάξουμε θα τους αναγκάσουμε να τα πάρουν πίσω. Γιατί μόλις φοβηθούν τα παίρνουν πίσω. Δεν χρειάζεται να έχουμε εμείς φόβο. Όχι στον φόβο!».

Συνέχισε ενθυμούμενος την αντιμετώπιση που είχε ο κ. Μηταράκης από πολίτες της Χίου : «Είδατε τι έγινε με τον Μηταράκη στη Χίο; Του επιτεθήκαν νεοδημοκράτες. Σε λίγο καιρό οι νεοδημοκράτες θα τσαμπουκαλεύουν τους ανθρώπους του Μητσοτάκη στον δρόμο. Άλλωστε, μετά την προβοκάτσια που έκανα στο υπουργείο Πολιτισμού και τις επιθέσεις που δέχθηκα, οι περισσότεροι από όσους έγραψαν για να με στηρίξουν ήταν νεοδημοκράτες και κάποιοι μάλιστα υπουργοί».

Παράλληλα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σημείωσε ότι «Είχε έρθει μια παρέα προ ημερών και έκανα ένα σχόλιο κάποια στιγμή, οπότε γυρίζει μια κυρία που καθόταν μπροστά και είπε στους διπλανούς της “καλέ, αυτός είναι κομμουνιστής”!».

Ωστόσο, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο θέμα του αγώνα των δημιουργών για τα πνευματικά δικαιώματα και τη σύσταση της ΕΔΕΜ. Μάλιστα κατονόμασε ως «κύρια υπεύθυνη» τη Λυδία Κονιόρδου, καθώς, όπως είπε, «όλο το θέμα ήταν στα χέρια της».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι γελάει και περιορίστηκε σε ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο: «Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Το δέντρο χρειάζεται κλάδεμα. Αν δεν κλαδευτεί, θα σαπίσει».

Τέλος, ο Σταμάτης Κραουνάκης ρωτήθηκε και για τον «τσαμπουκά» που βγάζει, με τον γνωστό τραγουδιστή να απαντά με καυστικό τρόπο:

Δημοσιογράφος: Πολύς κόσμος λέει ότι όλος ο τσαμπουκάς που κάνεις είναι για οικονομικούς λόγους. Τι τους απαντάς;

Κραουνάκης :Να πάνε στο διάολο…. να πάνε στο διάολο

Facebook Comments