Νύχτα τρόμου για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά

9 mins read

Νύχτα τρόμου πέρασαν χθες βράδυ η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία, τους έδεσαν και έκλεψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, τέσσερις άγνωστοι, που κρατούσαν όπλα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, περίμεναν την τραγουδίστρια να επιστρέψει σπίτι της. Μόλις εκείνη επέστρεψε, λίγο πριν από τις 6:00, την ακινητοποίησαν και μπήκαν μαζί της στο σπίτι, όπου βρισκόταν ο επίσης τραγουδιστής σύζυγός της.

Όπως είπε ο ΣΚΑΪ, οι δράστες έδεσαν το ζευγάρι. Αφού τους απείλησαν, τους ζητούσαν επίμονα να τους πουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

«Αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα», φέρεται να απείλησαν τον διάσημο τραγουδιστή οι δράστες. Τελικά, κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γεγονός πως ήξεραν τι ώρα επέστρεφε στο σπίτι η Καίτη Γαρμπή οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι δράστες παρακολουθούσαν το ζευγάρι. Στο σπίτι του ζευγαριού βρίσκονται εγκαταστημένες τουλάχιστον δύο κάμερες ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν αυτές κατάφεραν να καταγράψουν κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην έρευνα της αστυνομίας.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Facebook Comments