Ο Αλ. Γεωργούλης αποκάλυψε πως η διατροφή του δεν περιλαμβάνει… νερό

7 mins read
Daily Post:Ο Γεωργούλης δεν κάνει διακοπές: Πρώτη ερώτηση στην Κομισιόν για το face app

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, ήταν καλεσμένος στον ΑΝΤ1, όπου αποκάλυψε ότι ακολουθεί μια διατροφή όπου περιλαμβάνει περικοπές και… στο νερό.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γεωργούλης, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος του είπε ότι τον βλέπει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ρωτώντας τον για την διατροφή του, με τον ευρωβουλευτή να απαντά πως δεν πίνει νερό.

Ο παρουσιαστής επανήλθε «Αλέξη, μου είπες ότι δεν πίνεις νερό;». Και τότε ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε: «Ναι, δεν πίνω αυτές τις μέρες… Κάνω ξηρασία για τρεις μέρες».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τότε τον ρώτησε: «Και τι σημαίνει ξηρασία;» με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «Δεν πίνεις και δεν τρως τίποτα για τρεις ημέρες».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος εμφανώς τα είχε χάσει, του είπε «Και όταν διψάς, τι κάνεις;», με τον Αλέξη Γεωργούλη να απαντά «Δεν πίνεις νερό, κάνεις υπομονή και μαζί με αυτή τη διατροφή γυμνάζεις και την υπομονή σου», ενώ πρόσθεσε πως στη διατροφή του μετά προσθέτει σταδιακά διάφορα γεύματα και πως βρισκόταν στη δεύτερη μέρα της ξηρασίας.

Facebook Comments