Ο Αυτιάς αποκαλύπτει τι πρέπει να κάνεις αν είσαι φίλος με έναν πολιτικό (video)

7 mins read

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε ο Γιώργος Αυτιάς και μάλιστα σχολίασε τις εκλογές αλλά και τις σχέσεις του με τους πολιτικούς.

«Απεδείχθη ότι ο ελληνικός λαός είναι ο πιο έγκυρος. Έχω τη γνώμη ότι πρέπει να προσερχόμαστε στις κάλπες. Πάρα πολλές φορές στάθηκα απέναντι στην κυβέρνηση και έχω μία αίσθηση ότι θα μου έρθουν Τσίπρας και Μητσοτάκης σε ένα οικονομικό debate, εγώ θα κρατάω ένα χαρτί με τις ερωτήσεις του κόσμου. Θεωρώ έντονα κοινωνικές τις εκπομπές που κάνετε. Είναι τιμή για τις εκπομπές όπως της Κατερίνας, που ήρθαν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι δικές σας εκπομπές χαράζουν και έναν άλλο δρόμο ότι θέλει υπομονή η τηλεόραση», είπε ο δημοσιογράφος για να συμπληρώσει τι κάνεις όταν είσαι φίλος με κάποιον πολιτικό: «Δεν μπορείς να αποκλείσεις έναν πολιτικό από φίλο γιατί ποιος θα του πει τι συμβαίνει στην κοινωνία; Ο πρωθυπουργός μου είπε ό,τι λάθη κάνουν να τα λέω στον αέρα».

ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, αποκάλυψε το εξής μιλώντας στην εκπομπή: «Στο λέει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι βουλευτής, ακόμα λέω όχι, να δω δεν ξέρω για πόσο θα αντέξω».

 

Facebook Comments