Ενοχλημένος με τα σχόλια σε πρωινή εκπομπή εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος μάλιστα δεν το έκρυψε.
Νωρίς το πρωί, μία νταλίκα έπεσε σε ένα δέντρο την ώρα που προσπαθούσε να παρκάρει στην Πατησίων και το δέντρο έπεσε κάτω, ευτυχώς χωρίς θύματα.
Ο Χάρης Δούκας έγραψε στην ανάρτησή του: «Σύμφωνα με ορισμένους της πρωινής ζώνης της τηλεόρασης, σήμερα στην Πατησίων ένα δέντρο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω σε μια νταλίκα.
Φυσικά, φταίει ο Δήμαρχος.
Αλήθεια, τί άλλο θα ακούσουμε;
Υγ. Παιδιά ψυχραιμία»
Η ανάρτηση Δούκα
Σύμφωνα με ορισμένους της πρωινής ζώνης της τηλεόρασης, σήμερα στην Πατησίων ένα δέντρο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω σε μια νταλίκα.
Φυσικά, φταίει ο Δήμαρχος.
Αλήθεια, τί άλλο θα ακούσουμε;
Υγ. Παιδιά ψυχραιμία pic.twitter.com/ZcZUnTyDCD— Haris Doukas (@h_doukas) October 29, 2024
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωινό του ΣΚΑΪ, η ρεπόρτερ του καναλιού συνομιλώντας με τον Άκη Παυλόπουλο αναφερόμενη στο συμβάν είπε πως ίσως θα ήταν μια ευκαιρία για τον Δήμο να δει το θέμα της καθαριότητας καθώς περίσσευαν, όπως είπε κάποια κλαδιά.