Ο “γαλάζιος” πρόεδρος της ΟΛΜΕ στα χαρακώματα εναντίον της Ν. Κεραμέως

7 mins read

«Οι μαθητές δεν είναι υποκινούμενοι, για πρώτη φορά γίνονται καταλήψεις με ομογενοποιημένα αιτήματα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη. 

Όπως γράφει η avgi.gr, o επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΚΕ, κατηγόρησε την υπουργό Παιδείας ότι διολισθαίνει συνέχεια, εκβιάζοντας εκπαιδευτικούς για υποχρεωτική τηλεκπαίδευση εν μέσω καταλήψεων και μαθητές για καθημερινές απουσίες. Διεμήνυσε μάλιστα στο υπουργείο πως «οι καθηγητές δεν θα γίνουμε μισθοφόροι και γενίτσαροι εναντίον των παιδιών»

Ο κ. Τσούχλος διευκρίνισε ότι το ποσοστό των υπό κατάληψη σχολείων είναι πολύ μεγάλο κι αυτό φαίνεται τόσο στα μεγάλα όσο και στα μικρότερα αστικά κέντρα. «Έχουν κλείσει πόλεις, στην Άρτα μόνο ένα σχολείο είναι ανοιχτό», είπε χαρακτηριστικά. 

Καυτηρίασε, τέλος, την σπουδή της κ. Κεραμέως η οποία από τις πρώτες εβδομάδες κατάληψης παρεμβαίνει ζητώντας αναπλήρωση με εκβιαστικό τρόπο, προσπαθώντας έτσι να επαναφέρει από το παράθυρο την διαγωγή για τους μαθητές, αλλά και παραβιάζοντας την εργατική νομοθεσία για τους καθηγητές τους οποίους υποχρεώνει να εργαστούν Σάββατο.

Facebook Comments