Ο Κασιμάτης θέλει να διαγραφεί οριστικά από την ΕΣΗΕΑ

8 mins read

Την προσωρινή διαγραφή του αρθρογράφου της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Στέφανου Κασιμάτη αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ, για σχόλιό του μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ότι ωφέλησε το κόμμα της περισσότερο από όσο η ζωή της.

Ο ίδιος δεν συνεργάστηκε με το πειθαρχικό και δηλώνει ότι επιθυμεί την οριστική διαγραφή του.

Γράφει σήμερα στη στήλη του στα ΝΕΑ:

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Και μάλιστα μεγάλη, σχεδόν απερίγραπτη… Διότι από πλευράς μου έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Οχι μόνον δεν δέχθηκα να πάω να απολογηθώ στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αλλά ούτε και έστειλα απολογητικό υπόμνημα.

Τη μοναδική φορά που με κάλεσαν στο τηλέφωνο, ήμουν σύντομος και απότομος, τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι (σαν να προσπαθούσαν να μου πουλήσουν κάτι…) και το έκλεισα. Χθες, πληροφορήθηκα ότι το Πειθαρχικό μου επέβαλε την ποινή της προσωρινής διαγραφής για δύο χρόνια από την ΕΣΗΕΑ.

Εξού η απογοήτευσή μου, διότι ήλπιζα στην οριστική διαγραφή μου, τη μόνη ποινή που μου αξίζει. Ωστόσο, κατανοώ την επιείκεια του Πειθαρχικού, μολονότι με δυσαρεστεί. Κάπως δεν πρέπει και αυτοί να περνούν τον χρόνο τους, δεν πρέπει με κάτι να ασχολούνται; Για αυτό και εγώ υπόσχομαι ότι, την επόμενη φορά, θα προσπαθήσω περισσότερο και θα τα δώσω όλα! Σε τελευταία ανάλυση, η ελευθερία της γνώμης δεν εξαρτάται ευτυχώς από καμία ΕΣΗΕΑ…

Facebook Comments