Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καυτηριάζει τη δήλωση του δήμου Νέας Σμύρνης για τα επεισόδια

7 mins read

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σχολίασε στα social media την ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης για τα επεισόδια της Κυριακής.
Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, στα επικριτικά -στην πλειοψηφία τους- σχόλια κατά του Δήμου Νέας Σμύρνης για την ανακοίνωση που έβγαλε σχετικά με τα επεισόδια στην κεντρική πλατεία της περιοχής, πήρε θέση, αφήνοντας αιχμές για το περιεχόμενό της και κυρίως για την επιλογή των… ίσων αποστάσεων.
Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:
Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης:
«Kαταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».

Facebook Comments