Ο Μπίστης σηκώνει το γάντι που έριξε ο Κακλαμάνης

9 mins read

Η φράση του Απόστολου Κακλαμάνη ότι το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ μάζεψε τον απόπατο του ΠΑΣΟΚ ενόχλησε βαθύτατα την Κουμουνδούρου.

Κανένα στέλεχος που “φωτογραφήθηκε” από τον Απ. Κακλαμάνη (Ραγκούσης, Ξενογιαννακοπούλου, Σπίρτζης, Τζάκρη κα) δεν απάντησε. Ο μόνος που σήκωσε το γάντι είναι ο Νίκος Μπίστης που κατηγορεί τον Ν. Ανδρουλάκη για “δεξιά στροφή”.

Γράφει -μεταξύ άλλων- σε άρθρο του στο tvxs:

“Ο Απόστολος Κακλαμάνης πάντα τόσος ήταν. Αστέρας του πελατειακού συστήματος και πάντα δευτερεύον πρόβλημα του πολιτικού. Η χυδαιότητα που εκστόμισε στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ τον χαρακτηρίζει .Δεν χαρακτηρίζει προφανώς όλες και όλους που ακολουθούν το κόμμα αυτό, ούτε θα παρασυρθούμε σε ανάλογες δύσοσμες αναζητήσεις. Όμως ένα ερώτημα αβίαστα προκύπτει.

Ποιό είναι το περιβάλλον , η πολιτική ατμόσφαιρα στο ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που επιτρέπει στον κάθε Κακλαμάνη να σπέρνει- χειροκροτούμενος μάλιστα- μίσος και διχασμό ανάμεσα στις προοδευτικές δυνάμεις, να προσωποποιεί τον « εχθρό» αποκλειστικά στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και να αφήνει πλήρως στο απυρόβλητο τον χώρο της δεξιάς ;

Αβίαστα προκύπτει η απάντηση. Η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ πριν και κατά το Συνέδριο -παρά τους ισχυρισμούς της περί ίσων αποστάσεων- έστρεψε τα βέλη της κατά του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Έκανε στροφή προς τα δεξιά. Έτσι το αντελήφθη και το αξιοποιεί η ΝΔ και ο φιλικός της τύπος, φοβάμαι ότι έτσι το αντελήφθησαν και οι πολίτες”.

Facebook Comments