Ο Ν. Κακλαμάνης καταγγέλλει την τραπεζική εισφορά στις συναλλαγές

7 mins read

Ο αντιπρόεδρος τη Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης,  εκχώρησε τον μισθό του για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καταγγέλοντας, παράλληλα, και τις τραπεζικές  χρεώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το DailyPost.gr το εντόπισε και το έγραψε από χθες, πριν ασχοληθεί οποιοσδήποτε άλλος. Με αφορμή λοιπόν την προσεκτική ματιά του DP στο έμβασμα του Άδωνι Γεωργιάδη, το θέμα συζητήθηκε ακόμα και στη Βουλή σήμερα.

Έτσι λοιπόν, ο Νικήτας Κακλαμάνης  παρότρυνε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, να λάβει μέτρα αντιμετώπισης αυτής της πρακτικής.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το υψηλό ποσό προμήθειας αφορά την αποστολή εμβάσματος με αυτοπρόσωπη παρουσία στο τραπεζικό κατάστημα, ενώ είπε ότι στις ηλεκτρονικές συναλλαγές η παρακράτηση ανέρχεται σε 2 ευρώ.

Απαντώντας στο ενδεχόμενο μείωσης των σχετικών προμηθειών, ο υπουργός επικαλέστηκε πρόσφατη απάντηση του αρμοδίου επιτρόπου της ΕΕ στον Δημήτρη Παπαδημούλη (ΣΥΡΙΖΑ), που επισημαίνει ότι οι τραπεζικές προμήθειες των ελληνικών τραπεζών είναι οι χαμηλότερες στην ΕΕ.

Facebook Comments