Ο Πατούλης μαθαίνει τα μυστικά της Harley Davidson

14 mins read

Με το καθιερωμένο τελετουργικό της Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» ξεκίνησε και επίσημα από τη Μητρόπολη Αθηνών χθες το βράδυ η 19η λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) με στόχο να στείλει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς αίματος και της δωρεάς οργάνων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της τελετής αφής της φλόγας, αφού αναφέρθηκε στον ισχυρό συμβολισμό της λαμπαδηδρομίας τονίζοντας ότι αποτελεί «Φλόγα της Αγάπης και ένα σύμβολο ευαισθητοποίησης και ενίσχυσής του κινήματος εθελοντικής αιμοδοσίας» και επισήμανε ότι τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η Περιφέρεια Αττικής με σύμμαχο την ΠΟΣΕΑ, τους δημάρχους, αθλητικούς συλλόγους και εθελοντικές ομάδες, κατάφεραν να συμβάλουν στο κάλεσμα ευαισθητοποίησης των πολιτών, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι πρόσφεραν αίμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στην τελετή αφής χαιρετισμό απεύθυναν, εκτός από τον Περιφερειάρχη Αττικής και τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΑ, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας  Μπακογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Πρόληψης και Εθελοντισμού εκ μέρους του Πρόεδρου της κυβέρνησης ο κ. Παναγιώτης Πρεζεράκος, εκπρόσωποι κομμάτων  ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Dr Αντώνιος Αυγερινός, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης” Δρ. Μιχάλης Χριστάκης, η Πρόεδρος του Σικιαριδείου Ιδρύματος και Πρόεδρος της Ακαδημίας Εθελοντισμού «HELP HELLAS» Κορίνα Λιούτα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας Γιώργος Σβάρνας, ο Γραμματέας της Λέσχης HARLEY DAVIDSON κ. Λεόντιος Λεοντάδης, η Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (E.KE.A.), Γιαννούλη Σταυρούλα, κ.α..

Με αφορμή, λοιπόν, την παρουσία της λέσχης Harley Davidson, o κ.Πατούλης ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την ομάδα της πασίγνωστης εταιρείας, σχολιάζοντας με χιούμορ ότι: «Η ομάδα της Harley Davidson στην Αθήνα είναι καλά παιδιά.. Τους μαθαίνω τα μυστικά των δύο τροχών…» 

Δείτε εδώ την ανάρτησή του στο Facebook:

Facebook Comments