Ο Πλεύρης απαντά στον Πολάκη για το πόθεν έσχες του: «Θα προτιμούσα να ζούσε η μητέρα μου»

8 mins read

“Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τον Παύλο Πολάκη διότι όποιος ασχολείται μαζί του λερώνεται. Σήμερα ωστόσο πρέπει να απαντήσω στην αθλιότητα του. Διερωτάται πως φαίνεται αύξηση του περσινού μου Πόθεν Έσχες τη στιγμή που αναφέρεται ότι πρόκειται για κληρονομιά”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Και συνεχίζει:

“Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στο πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου”, καταλήγει ο κ. Πλεύρης.

Τι έγραψε ο Πολάκης

Την αύξηση των ακινήτων και των τραπεζικών καταθέσεων που δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης στο Πόθεν Έσχες του 2021 (χρήση 2020), σε σχέση με πέρσι είχε σχολιάσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε αναρωτηθεί «πώς» έφτασε να έχει 32 ακίνητα, όπως δήλωσε στο πόθεν έσχες του το 2020 ενώ το 2019 είχε δηλώσει 4. Αντίστοιχα αναφέρεται και στις τραπεζικές καταθέσεις που δήλωσε στην δήλωση περιουσιακής κατάστασης καθώς από 323.800 ευρώ έφτασαν τις 452.100 για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Θανάση Πλεύρη! Για πες μας πως τα 4 γίναν 32 και τα 323 φτάσαν τα 452;;;»

 

Facebook Comments