Ο Πολάκης δεν άντεξε ούτε 48ωρο: «Ποια στερούνται επιστημονικής βάσης σύντροφοι;»

12 mins read
Νέα πυρά του Παύλου Πολάκη, με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος επιτίθεται με το γνώριμο ύφος του και απαντά σε όσους τον κατηγορούν για την επιστημονική του επάρκεια. Παραθέτει, μάλιστα, 5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν, κατα τη γνώμη του, την εμπεριστατωμένη του άποψη σχετικά με τα εμβόλια.
Συγκεκριμένα γράφει: 
«ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ
α)δεν την παζαρευω με κανένα
β)Μπορω να τη στηρίξω γιατί και ξέρω και έχω δουλέψει πολύ με βαρεως πασχοντες
γ) δέχομαι κριτική επι της ουσίας και όχι με χαρακτηρισμούς και αφορισμούς στην οποία απαντώ .
Αντί άλλης απάντησης παραθέτω τα κάτωθι :
Φωτό 1-2 -3
Ηans Kluge (Διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας): “ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”
Να καταγγελθεί πάραυτα ως άσχετος, ως αρνητής, αντιεμβολιαστής και ψεκασμένος!!
ΥΓ1: Πες μας και εσύ Ηλία Μόσιαλε που ησουν στην ημερίδα που τα είπε αυτά ο Kluge,
επιστημονικός συντονιστής!!
Φωτο 4-5
Προσπερνώντας τον παραπειστικό τίτλο του άρθρου, αυτό που προκύπτει από τη σημερινή δήλωση του Μόσιαλου είναι: 1) ΟΜΟΛΟΓΙΑ της αναποτελεσματικότητας των εμβολίων σε συγκεκριμένες κατηγορίες (ανοσοκατασταλμένοι και ηλικιωμένοι). 2) ΔΙΚΑΙΩΣΗ δική μου ως προς την αναγκαιότητα της χρήσης των μονοκλωνικών και 3) ΥΠΟΔΕΙΞΗ – ΠΡΟΤΑΣΗ (κι αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα) να χορηγήσουν τα μονοκλωνικά στα ευάλωτα άτομα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ αντί για 3η δόση!!!
ΥΓ2:Ποια «στερούνται επιστημονικής βάσης» είπαμε σύντροφοι;;;;;;;;»

Η ανάρτησή του:

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μπαράζ δημοσιεύσεων και μετά τα «καρφιά» στον «σύντροφό» του Ανδρέα Ξανθό, ο Παύλος Πολάκης, την περασμένη Παρασκευή,  ανακοίνωσε πως… «σας χαιρετώ για λίγο…».

Mε ανάρτησή του στο facebooκ έγραψε ότι για λίγες μέρες χαιρετάει και πως από την Δευτέρα θα υπάρχει συνέχεια… άλλα όπως φαίνεται ένιωσε την ανάγκη να σπάσει τη σιωπή του πιο σύντομα.

Facebook Comments