ΑρχικήΠαραπολιτικάΟ Σακελλαρίδης για τη Ράνια Τζίμα: «Είναι μια πολύ ωραία τύπισσα- Εγώ...

Ο Σακελλαρίδης για τη Ράνια Τζίμα: «Είναι μια πολύ ωραία τύπισσα- Εγώ έκανα το πρώτο βήμα»

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο «The Toc» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη.

Μίλησε για τη σύζυγό του, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα με ιδιαίτερα θερμά λόγια και αποκάλυψε ότι αν εκείνη έλεγε όχι στο να είναι υποψήφιος θα ακολουθούσε τη συμβουλή της.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη γνωριμία των Σακελλαρίδη – Τζίμα στην οποία συντέλεσε και ο ίδιος καθώς εκείνη την εποχή είχε μια εκπομπή με τη δημοσιογράφο.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που μπορείτε να δείτε εδώ:

“Δηλαδή αν η Ράνια σου έλεγε «όχι», δεν θα κατέβαινες;

Σίγουρα, όχι. Γιατί για μένα είναι πολύ σημαντική η Ράνια. Σέβομαι πάρα πολύ το ότι έχει καταφέρει από μόνη της να έχει μια εξαιρετική καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Μόνη της τελείως, χωρίς να πατήσει πουθενά. Έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Το σέβομαι απόλυτα. Είναι αυτό που θέλει να κάνει. Λατρεύει τη δημοσιογραφία, είναι όλη της η ζωή η δημοσιογραφία. Κι εγώ ξέρω τι βάρος της προκαλώ, και καταλαβαίνω ότι μπορεί να της κάνει ζημιά ακόμα και στα σχόλια που δέχεται. Και δεν σου κρύβω ότι ήταν ένας μικρός ανασταλτικός παράγοντας όλο αυτό. Σίγουρα όχι ο καθοριστικός, αλλά σίγουρα ήταν κάτι που το σκεφτόμουν. Βέβαια η Ράνια μού είπε “προχώρα, κάν’ το, να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου” κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό». Σίγουρα με απελευθέρωσε.

Θα πούμε πιο κάτω για τη γνωριμία σου με τη Ράνια, στην οποία συνετέλεσα και εγώ. Θέλω να σε ρωτήσω: πέρασε από το μυαλό σου όλα αυτά τα χρόνια ότι έχασες ευκαιρίες εκτός πολιτικής και έμεινες στάσιμος;

Όχι. Σ’ το λέω πολύ ειλικρινά. Δεν θεωρώ ότι έχασα κάτι. Θεωρώ μάλιστα ότι αν έμπαινα στην πολιτική υπό συνθήκες που εγώ δεν θα ένιωθα καλά μέσα μου, δεν θα μου έβγαινε σε καλό.

Δεν θα με ολοκλήρωνε, δεν θα το έκανα και καλά. Επομένως δεν νιώθω ότι έχασα ευκαιρίες, αντιθέτως, και το πιστεύω ακράδαντα, θεωρώ ότι κέρδισα πολλές εμπειρίες. Για μένα όλο αυτό το μεσοδιάστημα ήταν μια σπουδή στην πολιτική, στην πραγματικότητα, στο πώς να αντιμετωπίζεις την πολιτική από ρόλους χρησιμότητας. Να αποτραβηχτείς από τον κομματικό μανδύα, να μπορέσεις να δεις μια άλλη πραγματικότητα.

Να φύγουμε από τα πολιτικά. Περίμενες ότι θα γνώριζες τον άνθρωπο της ζωής σου σε μια τηλεοπτική εκπομπή;

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πού θα γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου. Επομένως δεν έχεις ιδέα από πριν πού μπορεί να σου κάτσει. Εμένα μου έτυχε να τον γνωρίσω σε πολιτική εκπομπή. Στην εκπομπή που είχατε εσύ, Δημήτρη Τάκη, και η Ράνια στο Mega. Όχι, δεν το περίμενα. Κι έτσι όπως ήρθε είμαι πολύ χαρούμενος.

Ήταν κεραυνοβόλο από την πλευρά σου; Δηλαδή είδες τη Ράνια Τζίμα και λες “οκ, εδώ κάτι τρέχει”, μέσα σου χτύπησε η καρδιά δυνατά;

Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε. Όταν βλέπεις ανθρώπους σαν τη Ράνια, που ήταν τηλεοπτική και δεν την ήξερα, και την έβλεπα τότε στο Mega να κάνει πολιτικό ρεπορτάζ, κράτησα και μια πισινή. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος δηλαδή; Έχει πιο πολύ το προφίλ που βλέπεις στην τηλεόραση ή κάτι άλλο;

Εσύ έκανες την πρώτη κίνηση;

Ναι, εγώ την έκανα. Μιλήσαμε όταν τελείωσε η εκπομπή στην κουζίνα του Mega, εκεί που οι δημοσιογράφοι έφτιαχναν τον καφέ τους, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, στο πλαίσιο πάντα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. Δεν είχα κάτι στο μυαλό μου για πολύ παραπάνω εκείνη τη στιγμή.

 

Πηγή: The Toc