Ο Τατσόπουλος εκφράζει το σεβασμό του στον Γουίλ Σμιθ

8 mins read

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Γουίλ Σμιθ. Γράφει σε άρθρο του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:

“Δεν είχε κρυώσει ακόμη το μάγουλο του Κρις Ροκ από το σκαμπίλι του Γουίλ Σμιθ (όχι ακριβώς σκαμπίλι· κάτι ανάμεσα σε γροθιά και χτύπημα καράτε) ενόσω τα social media σε όλον τον κόσμο άρχισαν να παίρνουν φωτιά. Οι επικριτές του Σμιθ σημείωσαν δυσοίωνα τι κόσμος θα μας ξημερώσει, εάν ο καθένας που για οιονδήποτε λόγο αισθάνεται ότι «προσβάλλεται» ή «αδικείται», περάσει αύριο στην αυτοδικία· δείχνουν να λησμονούν πως όσοι συνήθως αυτοδικούν, δεν περιμένουν να μιμηθούν κάποιο «πρότυπο» ή να πάρουν κάποια «άδεια».

Δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι, στον τόπο μας, που συνέκριναν το σκαμπίλι του Γουίλ Σμιθ με το σκαμπίλι της Αναστασίας Αθήνη-Τσούνη στη Δήμητρα Λιάνη προ εικοσιπενταετίας.

Ατυχέστατη σύγκριση, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Η Αθήνη-Τσούνη, με το προσχεδιασμένο θρασύδειλο χαστούκι της, διεκδίκησε (και, φευ, κέρδισε) τα γουορχολικά «δεκαπέντε λεπτά επωνυμίας», τη στιγμή που ο παγκοσμίως πασίγνωστος ηθοποιός, αντιδρώντας αυθόρμητα, μονάχα να… χάσει μπορούσε. Ο αφροαμερικάνος αστέρας ένιωσε να τον πνίγει η οργή με το κρύο αστείο του παρουσιαστή για την αλωπεκίαση της συζύγου του. Respect, Will Smith. Τίποτε λιγότερο.”

 

Facebook Comments