Όλγα Τρέμη: «Δεν είχα προτάσεις από κανάλια»

9 mins read

Η Όλγα Τρέμη έδωσε συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το “Happy Day” και μίλησε για όλα. “Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Από τη στιγμή που ανακάλυψα αυτήν την επικοινωνία στο ίντερνετ, μειώνεται το ενδιαφέρον μου. Καμία τηλεοπτική πρόταση δεν είχα. Είχα μια δύο αλλά δεν προχώρησαν. Δεν έκαναν ουρά έξω από την πόρτα μου. Στη σύνταξη βγήκα γιατί θα έχανα χρήματα που είχα δουλέψει και θα ήταν άδικο“, είπε.

Για το τέλος της συνεργασίας της με την ΕΡΤ και το Mega, ήταν ειλικρινής: “Από την ΕΡΤ έφυγα γιατί δεν με ήθελαν. Το έχω κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα και από το MEGA, το γεγονός ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν τη γνώμη τους”.

“Δεν θα έκανα ξανά δελτίο ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Γιατί να μη μας θυμούνται όταν ήμασταν στα πάνω μας;”  αναρωτήθηκε. 

Για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά ανέφερε: “Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινς πέραν της πολιτικής. Είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Αυτός ήταν ο καημός της”.

Παρακολουθήστε εδώ: 

 

Facebook Comments