Πανεπιστήμιο διαψεύδει το πτυχίο του Βελόπουλου: «Δεν έχουμε καν τέτοιο τμήμα»

7 mins read

Το βιογραφικό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, προκαλεί ερωτηματικά, με το Πανεπιστήμιο της Κύπρου να αποκαλύπτει μέσω ανακοίνωσης τα fake news για κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου από το εν λόγω ίδρυμα.

Ο Κ. Βελόπουλος προχώρησε στην συγγραφή βιογραφικού σημειώματος για τον ίδιο, αναφέροντας ότι έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το sigmalive, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με γραπτή του ανακοίνωση, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ανωτέρω ισχυρισμούς του Έλληνα βουλευτή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει «Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πανεπιστημιακό ίδρυμα δεν προσφέρει πτυχίο «Επικοινωνίας» ή «Ελληνικού Πολιτισμού», όπως αναφέρεται στον ανωτέρω ισχυρισμό.

Facebook Comments