Ποια είναι τα τρία άτομα στο Μαξίμου που εμπιστεύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

11 mins read

To βάρος των διαβουλεύσεων λόγω της κρίσης του κορωνοϊού είναι αδιαμφισβήτητα πολύ μεγάλο. Ο Πρωθυπουργός καλείται να ανταποκριθεί άμεσα και μεθοδικά. Στο πλάι του, λοιπόν, σε αυτό τον αγώνα βρίσκονται τρία πρόσωπα του κυβερνητικού επιτελείου που έχουν σηκώσει ένα μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης.

 

Η Ελένη Σουρανή

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Στό ἀλβανικό ΥΠΕΞ ἐκλήθη ἡ Ἑλληνίδα πρέσβυς! Ἄφησαν ...

 

Η επικεφαλής του Διπλωματικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν υπήρξε ποτέ άνθρωπος που φοβόταν τη σκληρή δουλειά και αυτό αποδείχθηκε ξανά. Εχοντας επιπλέον το καπέλο του «sherpa», η έμπειρη διπλωμάτης συμμετέχει σε όλες τις συνομιλίες σε επίπεδο ΕΕ.

Διαδραμάτισε δε κομβικό ρόλο και στην αντιμετώπιση της κρίσης του Εβρου, όπου σίγουρα η προτέρα, έστω και σύντομη, θητεία της στη Διεύθυνση Α4 περί θεμάτων Τουρκίας στο υπουργείο Εξωτερικών της προσέφερε κρίσιμο πλεονέκτημα.

Ο Άλεξ Πατέλης

Ποιός είναι ο Αλέξης Πατέλης που ανέλαβε επικεφαλής στο Οικονομικό ...

 

Όπως γράφει ο Βηματοδότης της Κυριακής, πολλοί τον χαρακτηρίζουν «αόρατο», αλλά ο ρόλος του Αλεξ Πατέλη στη διαμόρφωση της πολιτικής που ακολουθεί ο Πρωθυπουργός στο οικονομικό πεδίο είναι πολύ πιο σημαντικός από όσο ορισμένοι νομίζουν.

Χαμηλών τόνων και ομαδικός παίκτης ο κ. Πατέλης έχει, ως επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του κ. Μητσοτάκη, συμβάλει στη διαμόρφωση μιας σταθερής γραμμής. Επιπλέον, διαθέτει το τεχνοκρατικό στυλ που αρέσει στον Πρωθυπουργό. Ουσιαστική είναι επίσης η συμμετοχή του κ. Πατέλη στις ευρωπαϊκές συζητήσεις της τρέχουσας περιόδου.

Ο Μιχάλης Αργυρού

Μιχάλης Αργυρού: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΟΕ | in.gr

Ο Μιχάλης Αργυρού, είναι ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, ο οποίος συμμετέχει στις συνεδριάσεις του EuroWorking Group (EWG) και αποτελεί το τρίτο έμπιστο πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Facebook Comments