Πολάκης: Ταυτόχρονη επίθεση με μια ανάρτηση σε Πλεύρη, Γκάγκα και Παγώνη

11 mins read

Ταυτόχρονη επίθεση με μία ανάρτηση έκανε ο Παύλος Πολάκης σε Πλεύρη, Γκάγκα και Παγώνη για το θέμα της Σίας Αναγνωστοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης έγραψε σε ανάρτησή του πριν λίγη ώρα:  “Βγήκε και ο «βαρκάρης του Αχέροντα» των 20.000 νεκρων επι θητείας του, ο Θανασάκης ο Πλεύρης για να κερδίσει πέντε λεπτά δημοσιότητας ,να μου επιτεθεί και αυτό το καϋμένο μετά τον «αδιευκρίνιστο λαδεμπορα» χθες ,για το θέμα με τη Σια αναγνωστοπουλου!!
Άκου λοιπόν Θανάση Πλεύρη που πετάχτηκες σαν το κοκοράκι (φωτο1)τώρα που σε έχει πετάξει σε ένα έδρανο ο Μητσοτάκης και θέλησες να προσελκύσεις την προσοχή:
1) Σιγά μην σε έπαιρνα και τηλέφωνο!!
Και να σε έπαιρνα και να σου εξηγούσα θα καταλάβαινες;; Με τι γνώσεις;
Απλά σε έκραξα και εσένα και την Γκάγκα και την επιτροπή (φωτο 2-3)και σε λίγη ώρα αλλάξατε την απόφαση και χορηγήσατε τα αντιικα φάρμακα τόσο στο σύζυγο της Σίας Αναγνωστοπούλου που τον είχατε απορρίψει και στην ίδια που δυο μέρες δεν απαντούσατε! (φωτο 4)
2) Μετά από αυτήν την υπόθεση τρέξατε λαχανιασμένοι να αλλάξετε τις ενδείξεις χορήγησης των αντιικων φαρμάκων ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ με άλλη μου ανάρτηση που σας κατήγγειλα πως με αυτές τις ενδείξεις που εντελώς αντιεπιστημονικά βάλατε θα έμεναν οι μισοί και παραπάνω ασθενείς που τα είχαν ανάγκη χωρίς πρόσβαση σε αυτά !!!(φωτο5-6-7 ,ανάρτηση 26/3/2022)
Κατάλαβες Θανασακη;; Πίσω στο έδρανο σου ώρα και χαμηλά το κεφάλι!
Υγ. Στην κυρία Ματίνα Παγώνη της ΕΙΝΑΠ δεν θα απαντήσω .Έχει ξεφύγει από την υπερέκθεση στην Τηλεόραση και δεν καταλαβαίνει ούτε τι διαβάζει, ούτε τι έχει γίνει ,ούτε τι λέει. Πιστεύω αυτή η ανάρτηση να τη βοηθήσει !

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ

Facebook Comments