ΑρχικήΠαραπολιτικάΠουλήθηκε η βίλα του Τράγκα στη Μύκονο

Πουλήθηκε η βίλα του Τράγκα στη Μύκονο

Την ώρα που οι έρευνες για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα βρίσκονται σε εξέλιξη, ο γιος του αποφάσισε να πουλήσει σε επιχειρηματία για το ποσό του 1.000.000 ευρώ, τη βίλα που είχε ο πατέρας του στη Μύκονο.

Το ακίνητο των 200 τ.μ. βρίσκεται στον Άγιο Λάζαρο της Μυκόνου, με ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο της Ψαρούς, ενώ ο Γιώργος Τράγκας την είχε μεταβιβάσει πριν χρόνια στο γιο του Γιάννη, ο οποίος τη νοίκιαζε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» όμως, ο γιος του δημοσιογράφου, πούλησε τη βίλα στον επιχειρηματία Γιάννη Τσουκαρίδη που επίσης είχε βίλα στην περιοχή. Μάλιστα τα δύο ακίνητα χώριζε μέχρι πρότινος ένας μαντρότοιχος που τώρα όπως φαίνεται θα πέσει για να ενοποιηθούν οι δύο χώροι, μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Γιατί θα πάει ο Α. Σαμαράς στην

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ