Πώς ο σκύλος του Άδωνι έκλεψε τις εντυπώσεις

6 mins read

Στα πλαίσια του Delphi Economic Forum διοργανώθηκε συζήτηση για τις επιχειρήσεις απέναντι στην αβεβαιότητα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά τις εντυπώσεις δεν έκλεψε κάποιος από τους ομιλητές.

Συμμετείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Sani/Ikos, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Chipita, ο Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος, ΣΕΒ, ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Παπαστράτος και συντόνιζε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ζαχαρός.

Αυτός που κέντρισε την προσοχή λίγο πριν το τέλος ήταν ο Ερμής, ο σκύλος του υπουργού Ανάπτυξης, που όσο μιλούσε εκείνος έκοβε βόλτες πίσω του, ξάπλωνε, τιναζόταν κι έπαιζε. Το στιγμιότυπο δεν παρέλειψε να σχολιάσει ο Σταμάτης Ζαχαρός λέγοντας πως μάλλον πρέπει να αποδεσμεύει τον κ. Γεωργιάδη γιατί ο σκύλος του περιμένει να τον πάει βόλτα.

Ο κ. Γεωργιάδης με τη σειρά του έσπευσε να δηλώσει την αδυναμία του τόσο στον σκύλο του όσο και γενικότερα στα σκυλιά, όπως είπε είναι μεγάλος κυνόφιλος.

Facebook Comments