ΑρχικήΠαραπολιτικάΡάδιο Βαρουφάκη

Ράδιο Βαρουφάκη

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 12 μμ θα εκπέμψει το Web Radio του «Ράδιο ΜέΡΑ». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η υπεύθυνη ανυπακοή είναι το καθημερινό μας «όπλο».
Το «Ράδιο ΜέΡΑ» είναι η δυνατή φωνή των στελεχών και των φίλων του ΜέΡΑ25 και σίγουρα θα γίνει ο «αχώριστος σύντροφος» των «αντιπάλων» που θα χάσουν τον ύπνο τους!».
Το ΜέΡΑ25 καλεί τους πολίτες «να συντονιστούν από το κινητό, το tablet και το PC τους, πληκτρολογώντας το www.radiomera.gr και να γίνει η νέα καθημερινή τους «συνήθεια’!».
Στόχος είναι «να ακουστεί η φωνή του ΜέΡΑ25 από τη Βουλή, από την κοινωνία, από τα κινήματα, η φωνή του κάθε ενός και της κάθε μίας από εμάς, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να ακουστεί όσο πιο δυνατά μπορούμε».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Καιρό τώρα, ακόμα και πριν την είσοδό μας στη Βουλή, αντιμετωπίζουμε έναν συστημικό αποκλεισμό από τα κυρίαρχα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της ολιγαρχίας. Η προσπάθεια φίμωσης της ριζοσπαστικής και ανατρεπτικής φωνής του ΜέΡΑ25 είναι εξόφθαλμη και τιτάνια. Ποτέ όμως δεν σταματήσαμε, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε και το αυθεντικό πείσμα όσων δεν το βάζουν κάτω, να αγωνιζόμαστε.
Το πρώτο ραδιοφωνικό δίωρο που κάνει πρεμιέρα αυτήν την Παρασκευή, μας γεμίζει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα, καθώς συνιστά ένα πρώτο μεγάλο βήμα για την ‘’έφοδό μας στον ουρανό’’! Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά, το Ράδιο ΜέΡΑ που είναι ήδη καθοδόν και περιμένουμε τον κάθε συνοδοιπόρο και την κάθε συνοδοιπόρισσα να μας ακούει και να παρεμβαίνει σ’ αυτό. Κοινώς ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!».

👉 https://bit.ly/38y0Bn8
Δημοσιεύτηκε από ΜέΡΑ25 στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ