Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τη Νανά Παλαιτσάκη

11 mins read

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Νανά Παλαιτσάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή δημοσιογράφος -η οποία τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της συνεργασίας της με τον Μένιο Φουρθιώτη- ένιωσε το απόγευμα του Σαββάτου έντονο πόνο στο στήθος και εισήχθη στο νοσοκομείο με βαρύ καρδιακό επεισόδιο.

Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγινε την Παρασκευή, όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της (9/4) στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:

«Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Η δημοσιογράφος ταλαιπωρήθηκε πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε ωστόσο κατάφερε να βγει νικήτρια.

«Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς», είχε πει το 2016 σε συνέντευξή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Facebook Comments