«Σωστά ο κόσμος τους λέει Ράδιο Ξεφτίλα» – Καρανίκας εναντίον Κανάκη

8 mins read

Τα πυρά του εναντίον του Αντώνη Κανάκη, εξαπέλυσε ο Νίκος Καρανίκας σε ανάρτησή του, τις γιορτές.

Στο ποστ του, το οποίο έκανε στις 30/12, αναφέρθηκε στο χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό των Ράδιο Αρβύλα αναφέροντας πως οι παρουσιαστές “προσπαθούν μέσα από το χριστουγεννιάτικο γιορταστικό διαφημιστικό τους να επιστρέψουν προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο”, όμως, έγραψε, ο Νίκος Καρανίκας, “Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους. “

Η ανάρτησή του 

“Οι #ράδιο_αρβύλα ή Ράδιο ξεφτίλες όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί ο κόσμος, προσπαθούν μέσα από το χριστουγενιάτικο γιορταστικό διαφημιστικό τους να επιστρέψουν προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο.
Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους.
Είναι γνωστοί πλέον και ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει την δύναμη του και να αλλάξει κανάλι την ώρα που θα προβάλουν την εκπομπή τους για να ξεπλυθεί όλη η παρέα μαζί.” είχε γράψει.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα