Συνεχίζουν οι «Ράδιο Αρβύλα»;

7 mins read

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι στα μέσα Απριλίου οι “Ράδιο Αρβύλα” θα σταματήσουν στον ΑΝΤ1 και θα αντικατασταθούν από τον “Εκατομμυριούχο” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Αντώνης Κανάκης απάντησε στη χθεσινή εκπομπή ως εξής:

“Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε, όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι.

Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή” είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, έδωσε ξανά στη δημοσιότητα όσα είχαν ειπωθεί τον Νοέμβριο στον αέρα των “Αρβύλα” αναφορικά με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. “Ως συνήθως, ό,τι να ‘ναι. Και το “ό,τι να ναι” ισχύει γενικότερα. Μετά για πλάκα αναπαράγεται σε άλλα 200 sites…” κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Facebook Comments