Τα σπαρταριστά σχόλια Χωμενίδη – Ακρίτα – Τατσόπουλου για τα θεία και τη βλασφημία

9 mins read

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Έλενα Ακρίτα και ο Χρήστος Χωμενίδης σχολιάζουν τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα και κυρίως τη διάταξη περί φυλάκισης για βλασφημία των θείων.

Η Έλενα Ακρίτα αρκέστηκε να γράψει στο Facebook: «Επειδή έλειψα για λίγο η θανατική ποινή επανήλθε ή να υπολογίζουμε προς το βραδάκι».

Με χιούμορ αντιδρά και ο Χρήστος Χωμενίδης γράφοντας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Θέλω να διευκρινίσω ότι αν χτυπήσετε το δαχτυλάκι του ποδιού σας σε κάποιο έπιπλο και βλασφημήσετε τα θεία, η Εκκλησία σάς κατανοεί και σάς απαλλάσσει πάσης αμαρτίας». Όταν μάλιστα κάποιος τον ρωτάει τι εννοεί, επανέρχεται ο Χωμενίδης με καυστικό τρόπο γράφοντας «κρατούνται δύο που συγκρούστηκαν ξυπόλητοι με το τραπέζι».

Ασχολίαστο δεν άφησε το θέμα και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Ενημερώνω την κυβέρνησή μας, που σκοπεύει να επαναφέρει τη φυλάκιση για κακόβουλη βλασφημία των Θείων, πως όποτε βλασφημώ τα Θεία, τα βλασφημώ πάντοτε καλόβουλα. Επ’ ευκαιρία να επισημάνω και πως, εάν πιστεύει ότι θα επιφέρει πλήγμα στον σκοταδισμό… καλοπιάνοντάς τον με τέτοια φιλελεύθερα μέτρα, είναι βαθιά νυχτωμένη. Υ.Γ. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τον μακρινό Ιανουάριο του 2013, όταν ήμουν ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν μου λέγατε τότε ότι, εν έτει 2019, μια φιλελεύθερη κυβέρνηση θα επαναφέρει αυτές τις νομοθετικές διατάξεις, θα σας έλεγα ότι είστε μεγάλοι χιουμορίστες. Ευχαριστώ».

 

Facebook Comments