Απίστευτο το νέο trend στο Twitter- #OpenBigBrotherGRLive

8 mins read

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, με το hashtag #OpenBigBrotherGRLive, πολλοί Έλληνες χρήστες του Twitter ζητούν να ανοίξει ξανά το live streaming, η οποία είχε κλείσει μετά το σάλο που είχε προκαλέσει το χυδαίο σχόλιο που έκανε ο παίκτης του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδης.
Πολλοί χρήστες ζητούν από τον ΣΚΑΙ να ξανανοίξει την πλατφόρμα που μεταδίδει live τα όσα γίνονται στο σπίτι του Big Brother, αναφέροντας στα σχόλιά ότι το reality έχασε κάθε νόημα από τη στιγμή που σταμάτησε το live streaming.
Ακόμη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απαντούν σε όσους ζητούν να σταματήσει τελείως το παιχνίδι, τονίζοντας ότι «τους χαλάει την αισθητική τους, η κορεκτίλα και η ψευτοκουλτούρα». Φυσικά, μπροστά σε αυτό το απίστευτο αίτημα, πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο να ξανανοίξει μετά τα όσα χυδαία ειπώθηκαν από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.
Διαβάστε και εσείς χαρακτηριστικά tweets χρηστών που ζητούν να ξανανοίξει η πλατφόρμα του live streaming του Big brother, ποστάροντας σχόλιο με το hashtag #OpenBigBrotherGRLive, το οποίο είναι ψηλά στις τάσεις του ελληνικού Twitter.

Facebook Comments