ΑρχικήΠαραπολιτικάTo νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Καλλιάνου (video)

To νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Καλλιάνου (video)

Για το νέο επαγγελματικό του βήμα ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος. 

Στην ανάρτησή του ο κ. Καλλιάνος που είναι μαθηματικός και μετεωρολόγος, αναγέρει: “Στη Γλυφάδα μας, εδώ και αρκετές εβδομάδες, δημιουργώ με μεράκι και ατελείωτη αγάπη ένα υπέροχο Κέντρο Μελέτης που θα είναι έτοιμο το πολύ σε 15-20 μέρες για να υποδεχθεί από τη νέα σχολική χρονιά τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου έως και Α’ Λυκείου αλλά και νωρίτερα τους γονείς τους για να συζητήσουμε.
Έλειπε από την περιοχή μας ένας τέτοιος χώρος που να συνδυάζει τόσο τον αυτούσιο χαρακτήρα του χώρου μελέτης όσο και την προσπάθεια για να υπάρξουν εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, που ελπίζω ότι θα ενθουσιάσουν τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους.
Ως Καθηγητής Μαθηματικών με 15ετή εμπειρία, πάντα ο στόχος μου ήταν η καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών, η παροχή μιας καλύτερης ποιότητας παιδείας, έτσι ώστε οι μικροί μας μαθητές να εξελιχθούν σε ενεργούς και περισσότερο καλλιεργημένους πολίτες.
Σκοπός μου είναι οι μαθητές μας να πάρουν την καλύτερη εκπαίδευση και πνευματική καλλιέργεια, με το λιγότερο δυνατό κόπο, χωρίς άγχος, με ευχάριστη διάθεση ώστε να αγαπήσουν τη γνώση.
Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμένα αλλά και στους εξειδικευμένους και με μεγάλη μεταδοτικότητα Δασκάλους και Καθηγητές που θα έχουμε”.

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ