Το twitter ξεσαλώνει με την γκάφα της Ραλλίας για τις γαλοπούλες

15 mins read

Τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι “οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα” αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, επιχείρησε να σχολιάσει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, χωρίς όμως να έχει αντιληφθεί το νόημα αυτής της δήλωσης του Πρωθυπουργού.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter:

“Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι θα γίνουν εκλογές αλλά δεν τις ζητάει” έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι “ο κ. Μητσοτάκης επί 4 χρόνια 3 φορές την εβδομάδα ζητούσε εκλογές. Τότε 4 χρόνια η γαλοπούλα βιαζόταν να έρθουν τα Χριστούγεννα”.

Προφανώς η βουλευτής και τραγουδίστρια δεν κατάλαβε το νόημα, ότι δηλαδή το να ζητάς εκλογές ενώ είσαι πίσω στις δημοσκοπήσεις είναι σαν η γαλοπούλα να βιάζεται να έρθουν τα Χριστούγεννα.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη 

“Η αξιότιμη κυρία συνάδελφος μάλλον δεν κατάλαβε ότι ο @kmitsotakis ζητούσε εκλογές διότι ήταν βέβαιος ότι θα τις κερδίσει όπως και έγινε! Ο @atsipras δεν τις ζητάει διότι πολύ απλά ξέρει ότι θα τις χάσει. Εξ ου και η απάντηση του Πρωθυπουργού χθες περί γαλοπούλας και Χριστουγέννων”

Η ανάρτηση της κας. Χρηστίδου, προκάλεσε και πλήθος σχολίων – κυρίως καυστικών – από χρήστες του twitter:

Facebook Comments