Τζεν Ψάκη: Προς αποχώρηση η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος του Μπάιντεν

8 mins read

Για ένα χρόνο ακόμη, η ομογενής Τζεν Ψάκη θα ενημερώνει τους δημοσιογράφους ως εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, αφού αυτή ήταν και η αρχική της πρόθεση όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν της πρότεινε τη συγκεκριμένη θέση.

«Για μένα ήταν μία ελκυστική πρόταση», λέει η ίδια σε συνέντευξή της προσθέτοντας ότι γι΄αυτό το λόγο άδραξε την ευκαιρία. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, είχε ενημερώσει εξαρχής τον Αμερικανό πρόεδρο ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τα καθήκοντά της πάνω από ένα χρόνο.

Παραδέχεται ότι θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της.

Σε συνέντευξή της στον Ντέιβιντ Άξελροντ, υποστήριξε: «Νομίζω ότι έρχεται η ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος».
Υπενθύμισε επίσης, ότι ο τέως πρόεδρος Τραμπ όπως και πρώην πρόεδρος Μπους είχαν αλλάξει τέσσερις φορές εκπρόσωπο Τύπου ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα τρεις.

Η Ψάκι τόνισε ότι, ως μητέρα θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με τα δύο παιδιά της. «Έχω μικρά παιδιά και δεν θέλω να χάσω χρόνο μαζί τους. Η κόρη μου πηγαίνει στο νηπιαγωγείο.… Δεν θέλω να χάσω στιγμές, δεν θέλω να χάσω πράγματα, και θέλω να τα ζήσω».

Επιπλέον, δήλωσε ότι αγαπά τη δουλειά της και ότι δεν προχωρά σε ανακοίνωση καθώς η παραίτηση δεν προκύπτει ύστερα από κάποιο λάθος. Η Ψάκι είχε διατελέσει διευθύντρια επικοινωνίας επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Facebook Comments