ΑρχικήΠαραπολιτικάΥποψήφια με το κόμμα «Νίκη» η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου

Υποψήφια με το κόμμα «Νίκη» η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου

Μία υποψηφιότητα – έκπληξη στο «πατριωτικό» κόμμα «Νίκη» για τις εκλογές της 21ης Μαΐου από τον εκκλησιαστικό χώρο.

Το κόμμα «ΝIKH» είναι ένα από τα 36 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς πήρε το «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο και τονίζει πως δεν είναι κόμμα με θρησκευτικές επεκτάσεις.

Ιδρύθηκε το 2019 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το τιμόνι έχει αναλάβει ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος, θεολόγος, συγγραφέας και, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του, «συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς ‘δεξιές’ κι ‘αριστερές’ παρωπίδες ή γενικόλογους ‘πατριωτισμούς’ αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».

Μάλιστα, το κόμμα «ΝΙΚΗ» ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, συγκεντρώνοντας 1%.

Τη  Δευτέρα 8 Μαΐου ανακοινώθηκε μία υποψηφιότητα – έκπληξη στα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος, καθώς θα είναι υποψήφια βουλευτής η Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου.

Η υποψηφιότητα Εζνεπίδου επιδιώκει να προσελκύσει ψηφοφόρους από τον «σκληρό» εκκλησιαστικό χώρο.