Αδιανόητη κατηγορία Τσίπρα στην κυβέρνηση: «Ανέχονται ή υποθάλπτουν εγκλήματα βιαστών και παιδεραστών»

13 mins read

Δυναμική επιστροφή στον άκρατο λαϊκισμό μέσω Θεσσαλονίκης, με κατηγορίες που προκάλεσαν εντύπωση στους μετριοπαθείς του κόμματος.

 

Επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ανέχεται, αν όχι υποθάλπει ανατριχιαστικά εγκλήματα, παιδεραστίας, βιασμών, […]»

Συγκεκριμένα είπε: 

«Για αυτό και σήμερα από εδώ από τη Θεσσαλονίκη θέλω να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα: Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για να αφήνουμε τον κ. Μητσοτάκη να διχάζει και να ρημάζει την ελληνική κοινωνία. Φτάνει πια! Ως εδώ! Δεν μπορούμε να αφήσουμε, δεν πρέπει να αφήσουμε, και δεν θα αφήσουμε να συνεχίσουν να κάνουν το ψέμα, την καταστολή, και τη διαφθορά, κανονικότητα», τόνισε.

«Να απολαμβάνουν ανέμελα σαββατοκύριακα με 13.000 νεκρούς. Να διαμοιράζουν τα ιμάτια του λαού μας σε κολλητούς και ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις. Και την ίδια στιγμή να μη κάνουν ούτε μια πρόσληψη στο ΕΣΥ.

Να τσιμεντώνουν την Ακρόπολη, να ακρωτηριάζουν τα αρχαία της Βενιζέλου, να ανέχονται -αν όχι να υποθάλπουν- ανατριχιαστικά εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών, κακοποίησης, βαρβαρότητας». 

«Τον περιμένουμε» είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέροντας ότι “αν νομίζει ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό είναι βαθιά νυχτωμένος”. 

Ολόκληρη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα (Στο 4.22 το χαρακτηριστικό απόσπασμα) 

 

Σχόλιο της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη για την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη

«Με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας απλώς μας θύμισε ποιος πραγματικά είναι. Διχαστικός και τοξικός, αναπαράγει τις αθλιότητες των ενορχηστρωτών των επιθέσεων των υπογείων.

Είναι αδιανόητο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ανέχεται και υποθάλπει εγκλήματα παιδεραστίας, βιασμών και κακοποίησης. Αλλά αυτός ήταν, αυτός είναι. Ο πιο διχαστικός πολιτικός της μεταπολίτευσης».

Facebook Comments