ΑρχικήΠολιτικήΑνατροπή με Πολάκη - Τζανακόπουλο – Τι «πρόδωσε» ο Λάππας

Ανατροπή με Πολάκη – Τζανακόπουλο – Τι «πρόδωσε» ο Λάππας

Ανατροπή στα όσα ξέραμε για την συμμετοχή Πολάκη και Τζανακόπουλου και στη επόμενη συνεδρίαση της προανακριτικής προκαλεί η δήλωση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική Σπύρου Λάππα,  ο οποίος μιλώντας πριν από λίγη ώρα στον «Real FM», και σε αντίθεση με τα όσα δήλωσε χθες ο Παύλος Πολάκης, ανέφερε ότι την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Φρουζής θα εξεταστεί κανονικά από την προανακριτική επιτροπή.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εξαιρεθεί δεν θα κάνουν νέο ακτιβισμό και δεν θα παρίστανται στην επιτροπή. Η δήλωση Λάππα έρχεται σε αντίθεση με την χθεσινή δήλωση Πολάκη ότι και την επόμενη βδομάδα θα είναι μέσα στην επιτροπή προκειμένου να θέσει ερωτήσεις στον κ. Φρουζή.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν η θέση Λάππα είναι μια καινούργια σημερινή θέση του ΣΥΡΙΖΑ και τι θα απαντήσει επ’ αυτού ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας. Αναλυτικά η δήλωση του κυρίου Λάππα έχει ως εξής «Την Τρίτη θα εξεταστεί κανονικά ο Φρουζής. Σας κάνω τη δήλωση ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι ο εισηγητής και σας λέω ότι την Τρίτη θα γίνει κανονικά η εξέταση του μάρτυρα Ταυτόχρονα με την συζήτηση άλλων διαδικαστικών θεμάτων που έχει θέσει ο εγκαλούμενος δηλαδή ο κύριος Παπαγγελόπουλος. Θα προχωρήσει η επιτροπή κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΣυΡιζΑ τόσο απλά.. Δεν θα τινάξουμε στον αέρα την επιτροπή εμείς θέλουμε να εξεταστεί ο Φρουζής τώρα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ