ΑρχικήΠολιτικήΑυτιάς σε Πανόπουλο για τις Ευρωεκλογές: «Δεν ξέρετε και είστε αδιάβαστοι»

Αυτιάς σε Πανόπουλο για τις Ευρωεκλογές: «Δεν ξέρετε και είστε αδιάβαστοι»

Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Αυτιά και τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Λίγες ώρες μετά την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών, σήμερα (10.06.2024) ο ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μαζί με τον Δημήτρη Πανόπουλο που κατέβαινε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ η παρουσιάστρια προσπαθούσε μάταια να συντονίσει την κουβέντα, οι καλεσμένοι της εκπομπής ξεκίνησαν ένα δυναμικό τετ α τετ αιχμών και αντιπαραθέσεων.

«Επειδή μου θυμίζεις λίγο τον Κασσελάκη με το χαμόγελο, η οικονομία δεν έχει χαμόγελα. Η οικονομία είναι σοβαρό θέμα για να γελάμε», παρατήρησε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς και στη συνέχεια ανέφερε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Πανόπουλο:

«Σε πληροφορώ ότι υπάρχει στούντιο στις Βρυξέλλες παλικαράκι μου που μπορείς να μπαίνεις και να μιλάς. Δεν το ξέρετε και είστε αδιάβαστοι… Χαμογέλα εσύ…».

Λίγο αργότερα, κι ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος παρέμβαινε στα λεγόμενα του Γιώργου Αυτιά σχετικά με το αν θα ανοίξει λογαριασμό στο Tik Tok, εκείνος του απάντησε: «Η προπέτεια στην αρχαιότητα τιμωρούταν. Εγώ σε περίμενα πιο… Εγώ δεν ήρθα εδώ να με ανακρίνεις, γιατί είσαι πολιτικός κι εσύ. Δεν θα μου επιβάλεις εσύ τον τρόπο συμπεριφοράς με την κοινωνία, τη στιγμή που η δικιά μου προσπάθεια απέδωσε. Αντί να μου πεις “πώς πήρες 300 χιλιάδες σταυρούς”».

«Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται ένας άνθρωπος μόνο για την προσωπική του επιτυχία», παρατήρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος και τότε ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε εκνευρισμένος: «Σοβαρολογείς; Και 34 χρόνια τι έκανα; Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες…».

«Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Κάτι παιδάκια που λένε έχω 5 χιλιάδες φίλους και δεν ξέρουν ποιος είναι ο φίλος και η φίλη», κατέληξε ο Γιώργος Αυτιάς.