Δανέλλης: Ένας… καταφερτζής είναι ο Πετσίτης!

8 mins read

Σε τηλεοπτική του παρουσία στο ΣΚΑΪ ο Σπύρος Δανέλλης χαρακτήρισε ως… «καταφερτζή» το Μανώλη Πετσίτη:

«Υπάρχει ένας… καταφερτζής, ο οποίος αξιοποιεί και εκμεταλλεύεται – με τον καλύτερο γι’ αυτόν τρόπο και τον χειρότερο για όλους τους άλλους – τις υψηλές του γνωριμίες και έχει αυτές τις εμφανίσεις που φαίνεται η ποιότητα και η καλλιέργειά του και από την αισθητική την οποία διαθέτει».

Όταν η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε ότι «ο καταφερτζής δεν μπήκε μόνος του στο Μέγαρο Μαξίμου», ο Δανέλλης απάντησε: «Ξέρετε πολύ καλά, ότι στενοί σας φίλοι μπορούν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε χώρο. Εδώ υπάρχουν ζητήματα τι αέρα δίνεις στους φίλους σου».

Σε ερώτηση για το αν ο Νίκος Παππάς έχει ευθύνη για το θέμα είπε: «Στις προσωπικές μας σχέσεις βεβαίως και έχουμε ευθύνη για τα κριτήρια και το πώς αντιλαμβανόμαστε την ποιότητα του φίλου μας. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι ο κύριος Παππάς ενέχεται σε οποιοδήποτε σκάνδαλο».

Αναφέρθηκε στο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς για να προσθέσει όμως με νόημα πως «το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει σφραγίδα δωρεάς προς την Αριστερά γι’ αυτό το ηθικό πλεονέκτημα. Πρέπει να υποστηρίζεται και να αποδεικνύεται σε κάθε πράξη».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα