Για το ζήτημα της επιλογής της Προεδρίας της Δημοκρατίας μίλησε η Άννα Διαμαντοπούλου.
Μιλώντας στο Attica TV, η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος και μέλος του Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως όσο πιο γρήγορα ανοίγει το θέμα του/της Προέδρου της Δημοκρατίας, τόσο πιο εύκολα καίγονται οι συνεργασίες και τα πρόσωπα.
Στην ερώτηση αν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να συνομιλήσει με τα κόμματα του χώρου, η κ. Διαμαντοπούλου είπε ότι «φυσικά και πρέπει να το κάνει και να βρει κοινούς στόχους, κρατώντας οπωσδήποτε την αυτονομία του και τις δικές του θέσεις».
«Αλλά όχι να δημιουργούμε ο καθένας ένα story γύρω από τον εαυτό του. Είναι πολύ μεγάλο θέμα για να το ανοίγει ο καθένας μόνος του», ήταν το σαφές μήνυμα της Άννας Διαμαντοπούλου, που ερμηνεύτηκε ως ένα ακόμα άδειασμα στον Θόδωρο Μαργαρίτη, μετά από εκείνο που του επιφύλαξε η Χαριλάου Τρικούπη.
Το θέμα του/της Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μια σημαντική υπόθεση για να το ανοίγει ο καθένας προσωπικά. #Πολιτική #ΠΑΣΟΚ #Δημοκρατία #Κόμματα #Ελλάδα pic.twitter.com/t1W4PP8QnM
— Anna Diamantopoulou (@adiamantopoulou) December 2, 2024