Διαξιφισμοί Βελόπουλου – Γεωργαντά για τον Αυγενάκη: «Τα κουβαδάκια σας και σ’ άλλη παραλία»

9 mins read

Η ένταση που έχει προκληθεί από χθες το βράδυ με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, μεταφέρθηκε σήμερα και στην ολομέλεια της Βουλής.

Καθώς υπήρξαν υψηλοί τόνοι του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για το θέμα και απάντηση του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά.

Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον «εμπρηστή» Αυγενάκη τον οποίον κατήγγειλε ότι δίχασε τον λαό. «Πάτε να διχάσετε ένα λαό με τις ανοησίες ενός υπουργού σας. Μάλλον παίζετε με τις κούκλες. Με τα κουβαδάκια σας στην παραλία. Αντί να κάνει ο υπουργός τον πυροσβέστη έκανε τον εμπρηστή. Άκρως προσβλητική και εμπρηστική η δήλωσή του».

Μάλιστα ο κ. Βελόπουλος δεν έμεινε εκεί αλλά φόρτισε ακόμη περισσότερο τη συζήτηση λέγοντας ότι η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε από τη σύγκρουση δύο ομάδων.

«Τέτοιοι συνειρμοί είναι εκτός πραγματικότητας για την Ελλάδα» ήταν η απάντηση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά. Ο κ. Γεωργαντάς συνέστησε ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους και πρόσθεσε ότι όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ποια είναι τα εθνικά ζητήματα της χώρας.

«Δεν πρέπει να αναγάγουμε ένα ζήτημα που έχει προκληθεί σε επίπεδο μεγαλύτερο από αυτό που είναι. Όλοι πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση ώστε και αυτή υπόθεση να πάρει το δρόμο που πρέπει. Εμείς οφείλουμε με το δημόσιο λόγο και έργο μας τη δεδομένη ενότητα του έθνους μας».

Facebook Comments