ΑρχικήΠολιτικήΔούκας κατά Ανδρουλάκη: «Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική του αδυναμία-...

Δούκας κατά Ανδρουλάκη: «Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική του αδυναμία- Έκανε επίθεση και όχι αυτοκριτική»

Μετά τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά, κύκλοι του Χάρη Δούκα σχολίαζαν όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων επιτέθηκε στον κ. Ανδρουλάκη λέγοντας ότι «οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του». Υπογράμμισε δε ότι «προεκλογικά υποστήριζε πως είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση. Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι. Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής».

Τι αναφέρουν οι «κύκλοι» του δήμαρχου Αθηναίων:

«Την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές. Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του.

Προεκλογικά έλεγε ότι είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση. Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι. Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Είπε: είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανα πάσα στιγμή, όμως δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στηθούν κάλπες. Περιμένουμε να αποσαφηνίσει αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν. Αυτή θα είναι η μόνη απάντηση για όλους και για όλα. Στους ισχυρισμούς του ότι όσοι διαφωνούν παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ. Απαντάμε: Ότι η ΝΔ θα τρίβει τα χέρια της με κόμματα της αντιπολίτευσης από 12 εως 14%. Εξάλλου όλοι οι φιλικά μέσα της ΝΔ αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν χρειάζονται να γίνει καμία αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ».