ΑρχικήΠολιτικήΔραγασάκης υπέρ Γεωργιάδη: «Τήρησε το λόγο του και σεβάστηκε το έργο που...

Δραγασάκης υπέρ Γεωργιάδη: «Τήρησε το λόγο του και σεβάστηκε το έργο που αφήσαμε»

Κατά την ομιλία του στην τέταρτη και τελευταία συνεδρίαση επί του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή, ο τέως Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης παρά την κριτική που άσκησε στις εργασιακές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το νομοσχέδιο διατηρεί το προηγούμενο θεσμικό πλαίσιο για τις επενδύσεις.

«Το αποσυνδέει βέβαια από τον στόχο που εμείς είχαμε και κάνει ανατροπές. Αλλά το βασικό πλαίσιο για τον αναπτυξιακό νόμο,τις  στρατηγικές επενδύσεις, τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα κρατά. Αυτή είναι η βάση του νομοσχεδίου. Εκφράζω την ικανοποίησή μου γιατί τήρησε το λόγο του ο κ. Γεωργιάδης και  σεβάστηκε το έργο που αφήσαμε», είπε ο κ. Δραγασάκης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδ.Γεωργιάδης, δεν άφησε τον έπαινο Δραγασάκη ασχολίαστο και παρενέβη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε εχθροί. Πέραν των ιδεολογικών μας διαφορών που προφανώς έχουμε, εγώ παρέλαβα από εσάς ως προκάτοχό μου, συγκροτημένη εργασία, την αναγνώρισα από την πρώτη εβδομάδα στο Υπουργείο και είπα ότι μεγάλο μέρος του νομοσχεδίου προέρχεται από προηγούμενα σχέδια νόμου που παρέλαβα».