Φλωρίδης: «Χωρίς έλεος η αντιμετώπιση των παραβατών- Δεν μιλάμε για οπαδική βία, μιλάμε για εγκλήματα»

10 mins read

«Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού περιγράφει ξεκάθαρα το πλαίσιο που έχει τεθεί. Είναι σαφές, πολύ καθαρό το πλαίσιο και τις λεπτομέρειες θα τις δούμε αύριο».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Δεκατιανοί”, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Φλωρίδης, «γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη αντιμετώπιση ή μία απόπειρα αντιμετώπισης με τους συγκεκριμένους τρόπους».

«Αυτό που είναι αποφασισμένος να κάνει ο Πρωθυπουργός είναι να δώσει μία συνέχεια σε ένα πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων με έναν τρόπο αδυσώπητο, με έναν τρόπο που δεν πρόκειται να αφήσει περιθώρια σε κανέναν. Θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μία αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού χωρίς έλεος.

Η αναφορά του Πρωθυπουργού σε αυτούς που όσο ψηλά και αν βρίσκονται υποκινούν τα φαινόμενα αυτά, λέει πολλά. Όλοι ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει. Η φράση του Πρωθυπουργού δείχνει ότι κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Κανείς δεν πρόκειται να μπει σε καθεστώς προστασίας. Δεν μπορεί μία χώρα να είναι έρμαιο από ομάδες, οι οποίες θεωρούν ότι ζουν σε ένα καθεστώς ατιμωρησίας», πρόσθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Επίσης, ο κ. Φλωρίδης τόνισε ότι «η κοινωνία δεν πρέπει να νιώθει απροστάτευτη». Ο κ. Φλωρίδης τόνισε ακόμα μπαίνει τέλος στις αναβολές καθώς αυτό απαιτεί η κοινωνία. “Δεν μπορούμε να έχουμε νόμους εναντίον της κοινωνίας, όπως αυτοί που ψήφιζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η δική μας παρέμβαση είναι γενικευμένη, δεν αφορά μόνο στα τελευταία γεγονότα.”

Facebook Comments

Τελευταία Νέα