Γ. Τσίπρας: «Δεν ισχύει αυτό που είπε η Αχτσιόγλου, ότι όσοι είναι στο πλευρό της δεν υπονόμευσαν τον Τσίπρα»

9 mins read

Ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN και δεν μάσησε τα λόγια του. Δήλωσε ότι υπήρχαν άτομα στο στρατόπεδο της Έφης Αχτσιόγλου που με «στρατηγικές ήττας και υπονόμευση» από την πλευρά των συνιστωσών.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε: «Υπήρχαν δηλώσεις στελεχών -ειδικά κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας- που θα ήθελαν να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας, δεν του έβαλαν καρφίτσα στην καρέκλα, δεν του έριξαν λάδι κάτω να γλιστρήσει. Ανοιχτές δηλώσεις ήταν, υπονόμευση το λες».

Παναγιώτης Στάθης: «Αυτές οι δηλώσεις έγιναν από πρόσωπα που είχαν στόχευση να φύγει ή ήταν άλλη η θέση τους απέναντι στα πράγματα;»

Γιώργος Τσίπρας: «Όχι. Και εγώ έχω διαφοροποιηθεί, δεν είναι το ίδιο πράγμα»

Παναγιώτης Στάθης: «Άρα λέτε ότι ήταν στόχευση “ρίχνω τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, φεύγει ο Τσίπρας”»

Γιώργος Τσίπρας: «Παράδειγμα: υπήρχαν στρατηγικές ήττας στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά καιρούς, ναι».

Νίκος Μερτζάνης: «Αυτές οι στρατηγικές ήττας αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι που τις εξέφραζαν τις στρατηγικές αυτές ή τις ακολουθούσαν, ακολουθούν συγκεκριμένο υποψήφιο;»

Γιώργος Τσίπρας: «Ε, ναι, είναι σαφές: όλοι είναι στην πλευρά της Αχτσιόγλου, όλοι αυτοί […] Όταν έκανε η Έφη Αχτσιόγλου αυτό το βίντεο τώρα απαντώντας σε κάποιο δημοσίευμα, είπε συγκεκριμένα μια πρόταση, ότι “ούτε εγώ”, λέει – το σέβομαι, “ούτε κανείς απ’ όσους με στηρίζουν δεν υπονόμευσε ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα”. Το δεύτερο δεν ισχύει».

 

 

Πηγή: tomanifesto.gr

Facebook Comments

Τελευταία Νέα