Γεωργιάδης για δικογραφία Novartis: «Είχα εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη γι’ αυτή τη δυσώδη ιστορία»

13 mins read


Σε δήλωση για τη σημερινή αρχειοθέτηση των υποθέσεων της Novartis που τον αφορούσαν προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι, θα το ψάξουμε μέχρι τέλους», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη δήλωσή του  μετά την αρχειοθέτηση του  φακέλου του.

«Πριν από λίγο μου παραδόθηκε από τον δικηγόρο μου, τον οποίο θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω διότι σε αυτή την ιστορία στάθηκε στο πλάι μου βράχος και αντιμετώπισε όλη τη συκοφαντία νομικά κατά τον καλύτερο τρόπο, η πράξη αρχειοθέτησης του οικονομικού εισαγγελέα» αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης.

Και συνεχίζει: «Είχα πάντα εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ουδέποτε αυτά τα τέσσερα χρόνια απ’ όταν ξεκίνησε αυτή η δυσώδης ιστορία, μία από τις μεγαλύτερες σκευωρίες στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία, αμφέβαλλα για την εμπιστοσύνη μου στους θεσμούς και την ελληνική δικαιοσύνη».

Συνηγόρος Αδ. Γεωργιάδη: “Αναξιόποιστοι οι μάρτυρες χωρίς πρόσωπο”

«Απόλυτα αναξιόπιστοι οι μάρτυρες χωρίς πρόσωπο» αναφέρει σε δήλωση του με αφορμή την αρχειοθέτη της δικογραφίας για ενδεχόμενη εμπλοκή του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση της Novartis ο συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο ποινικολόγος αναφέρει στην δήλωση του:

«Μετά από τέσσερα χρόνια προκαταρκτικής εξέτασης, όπου την εκκρεμή δικογραφία εξονυχιστικά ερεύνησαν 7 εισαγγελείς Πλημμελειοδικών και Εφετών, η Δικαιοσύνη θεσμικά μίλησε και έθεσε στο αρχείο την υπόθεση, επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Ανάπτυξης, δεν τέλεσε κανένα αδίκημα. Μετά από 33 χρόνια μαχόμενης δικηγορίας νομιμοποιούμαι να υποστηρίξω ότι ευτυχώς στο δικαϊκό μας σύστημα οι μάρτυρες χωρίς πρόσωπο είναι απόλυτα αναξιόπιστοι».

Facebook Comments