ΑρχικήΠολιτικήΓιαννακοπούλου: «Απαράδεκτη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη - Να κοιτάει πρώτα τη...

Γιαννακοπούλου: «Απαράδεκτη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη – Να κοιτάει πρώτα τη δική της καμπούρα»

Μιλώντας σήμερα στο Open η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Nάντια Γιαννακοπούλου,  αναρωτήθηκε που πάει το κόμμα.

«Quo Vadis ΠΑΣΟΚ», είπε και ανέφερε πως «είμαστε πολιτικά στελέχη, έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο της παράταξης και ο κόσμος μου λέει περίμεναν κάτι άλλο μου λένε ρε Νάντια εσείς δεν μας λέγατε ότι θα είμαστε 2ο κόμμα, ότι θα ισχυροποιηθούν τα α ποσοστά, τι έγινε, τι πήγε λάθος; δεν πρέπει λοιπόν αυτό να το δούμε. Τα προβλήματα πρωτίστως στα κόμματα είναι πολιτικά δεν είναι προσωπικά.

 

 

Η κουβέντα που γίνεται από τη δική μου πλευρά και των άλλων βουλευτών εκφράζουν την αγωνία του κόσμου. Quo Vadis ΠΑΣΟΚ».

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Γιαννακοπούλου ήταν από τα πρώτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ήδη από το βράδυ της Κυριακής που έθεσε ζήτημα για άμεση σύγκληση των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, βάζοντας στο τραπέζι και το θέμα της ηγεσίας του κόμματος, ανοίγοντας ουσιαστικό το δρόμο για να ασκηθεί πίεση στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Την Κυριακή το βράδυ είπα να συγκληθούν τα όργανα για τη φυσιογνωμία, την τακτική τις πολιτικές μας θέσεις και βεβαίως να δούμε και το θέμα της ηγεσίας. Θα δούμε τη μεγάλη εικόνα. Ελάχιστες φορές έχουν συγκληθεί τα όργανα. Αν είχε έρθει δεύτερο το ΠΑΣΟΚ θα είχαν επιτευχθεί οι στόχοι, τους οποίους δεν έθεσα εγώ, ο πρόεδρος τους έθεσε».

Φαίνεται πως όπως προκύπτει δεν υπήρξε λειτουργία των οργάνων για να υπάρχει η συλλογικότητα που απαιτούσαν. Το πρόβλημα είναι πως η ΝΔ υπέστη μια πολύ βαριά ήττα, ηχηρή σφαλιάρα στον ΚΜ, έχασε 1 εκατ. ψηφοφόρους και το ΠΑΣΟΚ ενώ υπήρξαν οι προϋποθέσεις για να αυξήσει το ποσοστό του τελικά έχασε και 110.000. Ο κόσμος είχε μία άλλη απαίτηση και προσδοκία. Εμείς θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να γίνει κυβέρνηση.
Υπήρξε σειρά από αστοχίες και λάθη (σε ερώτηση για γάμο ομοφύλων και ιδιωτικά ΑΕΙ). Προφανώς και κάποια πράγματα έφταιξαν. Το ότι εμφανιστήκαμε ως κόμμα διαμαρτυρίας ήταν ένα θέμα.

Αν με ρωτάτε τίθεται και ζήτημα ηγεσίας

Δεν θα μπω σε ονοματολογία αυτή τη στιγμή. Δεν βάζω μπροστά το κάρο από το άλογο. Μέσα στα όργανα θα τα συζητήσουμε όλα. Ναι αν με ρωτάτε τίθεται και ζήτημα ηγεσίας. Γιατί τα πρόσωπα εκφράζουν και υλοποιούν τις πολιτικές. Δεν θα αποφασίσω εγώ τι θα γίνει με την ηγεσία, θα το αποφασίσουν τα όργανα. Το τελευταίο που με απασχολεί είναι τι θα κάνω εγώ με νοιάζει πως το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να δυναμώσει, να προσφέρει ελπίδα, προοπτική και ελπίδα στον κόσμο.
Οσο δεν ανοίγει ο διάλογος δημιουργείται εσωστρέφεια, οσο παίζουμε κατενάτσιο.

Απαράδεκτη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, θα της συνιστούσα να κοιτάει πρώτα τη δική της καμπούρα

Απολύτως απαράδεκτη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για το δελφινάριο. Μπήκε στα εσωτερικά ενός κόμματος και έβαλε τη μύτη της. Το ύφος ήταν ιταμό απαράδεκτο και θα της συνιστούσα να κοιτάει πρώτα τη δική της καμπούρα και μετά το ΠΑΣΟΚ. Θα της συνιστούσα να δει τι γίνεται στη ΝΔ και έπαθε τη συντριπτική ήττα από το 41 στο 28 έχασε 1 εκατ ψηφοφόρους. Την αλαζονεία του 41 τους την έκοψε ο λαός με το μαχαίρι και καλά τους έκανε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ