Γιαννούλης: «Η κυβέρνηση είναι άλλα ντ’ άλλων»

16 mins read

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, δήλωσε ότι «Είναι η κυβέρνηση άλλα ντ’ άλλων. Της έλαχε η ευθύνη με την ψήφο των πολιτών, να διαχειριστεί την πιο σημαντική κρίση. Και προσπαθεί να τη διαχειριστεί με αλαζονεία».

Ο κ. Γιαννούλης, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6» τόνισε ότι «Η ύφεση δεν είναι προϊόν της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ανεξάρτητη από τον κορωνοϊό. Η ύφεση κι αυτό που ζούμε σήμερα ειδικά, είναι αποτέλεσμα της δειλίας, της έλλειψης γενναιότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προστατέψει τον λαό και από τον κορωνοϊό – σήμερα που μιλάμε, και από την οικονομική κατάρρευση για 3η φορά μέσα σε μία δεκαετία. Άρα λοιπόν δεν μπορεί να είναι άμοιρη ευθυνών η κυβέρνηση».

Και πρόσθεσε «Το δια ταύτα είναι ότι δεν είναι αντικείμενο μόνο προσωπικής ευθύνης η προστασία μας και από την οικονομική κρίση και από την πανδημία. Είναι συνδυασμός και ατομικής ευθύνης αλλά και γενναιότητας της κυβέρνησης να ακούσει τον κόσμο. Να καταλάβει τι συμβαίνει».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «Δεν γίνεται την ίδια ώρα που επιβάλλονται τα πρόστιμα και κλείνει το beach bar στη Μύκονο, στον Πειραιά να συγκεντρώνονται 2.000 άνθρωποι υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης – ο οποίος πήγε και μετρούσε με προστατευτική μάσκα τα εστιατόρια . Έλεος! Έλεος! Είναι λογική που προσβάλει τη νοημοσύνη μας. Αυτή η κυβέρνηση εξελέγη με ψέματα, συνεχίζει να πολιτεύεται με κουτοπονηριές».

Επιπλέον, ο κ. Γιαννούλης επεσήμανε ότι «Γερμανοί κι άλλοι τουρίστες καταγγέλλουν τη χώρα μας σχεδόν ως μπανανία, γιατί ενώ υποσχέθηκαν ότι θα περιμένουν στο ξενοδοχείο αναφοράς καραντίνας, μία μέρα για να έρθει το τεστ, είναι στην 3η μέρα κι ακόμη κανείς δεν τους έχει δώσει σημασία. Αυτά ξέρετε παράγουν χειρότερες εντυπώσεις από το σποτ».

Και συμπλήρωσε «Επίσης σχετικά με τα αεροπλάνα που χρησιμοποιώ συχνά, η εικόνα που παρουσιάζεται και με τα ασθενή και πολλές φορές με ασάφειες υγειονομικά πρωτόκολλα που εφηύρε ένα βράδυ ο κ. Θεοχάρης, δεν ξέρω αν όντως είναι σε συνεργασία με επιδημιολόγους, έχουν προκαλέσει κομφούζιο στα πρωτόκολλα υποδοχής ξένων τουριστών από διάφορες χώρες. Τα οποία πότε προέβλεπαν “περάστε και σας περιμένουμε” πότε προβλέπουν εξετάσεις και τεστ. Άλλα ντ’ άλλων. Είναι η κυβέρνηση άλλα ντ’ άλλων και δεν το λέω με ικανοποίηση. Θλίβομαι που η κυβέρνηση είναι άλλα ντ’ άλλων. Πικραίνομαι. Αγωνιώ κι οργίζομαι. Αλλά είναι η κυβέρνηση που της έλαχε η ευθύνη με την ψήφο των πολιτών, να διαχειριστεί την πιο σημαντική κρίση. Και προσπαθεί να τη διαχειριστεί με αλαζονεία».

Facebook Comments