Η μάζωξη Κασσελάκη στο Παγκράτι- Έφυγε από την Πολιτική Γραμματεία ενώ μιλούσε ο Τεμπονέρας (photos)

8 mins read

Για ποτό και φαγητό στο Παγκράτι βγήκε χτες το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με τους βουλευτές μετά την Πολιτική Γραμματεία που άφησε στην μέση κι έφυγε.

Όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες της χτεσινής βραδιάς, το κλίμα της μάζωξης δείχνει ευχάριστο και χαλαρό.

Η αποχώρηση από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε αποχωρήσει από την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, πριν αυτή ολοκληρωθεί, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στα μέλη της ΠΓ αλλά και αρνητικά σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επέλεξε να αποχωρήσει από την συνεδρίαση, την στιγμή που μιλούσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, επικαλούμενος κάποια δουλειά.

Στην ομιλία του ο Διονύσης Τεμπονέρας, ασκούσε ήπια κριτική τονίζοντας ότι το κόμμα χρειάζεται περισσότερη οργάνωση, συνέχισε να μιλάει. Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν φάνηκε ενοχλημένος.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανοίγοντας τις εργασίες της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος χαρακτηρίζοντας την συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα