ΑρχικήΠολιτικήΚαμμένος: Σειρά κακουργημάτων του Κοτζιά - Πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως...

Καμμένος: Σειρά κακουργημάτων του Κοτζιά – Πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως κι εμένα

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος,  προανήγγειλε ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που έχει για τον Νίκο Κοτζιά.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι τα στοιχεία «αποδεικνύουν μια σειρά κακουργημάτων που διέπραξε».

«Θα κάνω συνέντευξη Τύπου και θα δώσω στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τον Νίκο Κοτζιά που αποδεικνύουν μια σειρά κακουργημάτων που διέπραξε, όπως το θέμα με τις βίζες», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας ότι το δημοσίευμα του BBC συνδέεται με δραστηριότητες του Νίκου Κοτζιά.

Αναφερόμενος στο άρθρο του BBC για τα περί καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας είπε: «Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη ΝΔ προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες».

Απαντώντας στις κατηγορίες του Νίκου Κοτζιά σχετικά με το σπίτι που μένει είπε ότι «από ιδιώτη έχω νοικιάσει το σπίτι μου και όχι από offshore όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος Κοτζιάς».

Αναφερόμενος στα sms που έστειλε στον Νίκο Κοτζιά, είπε «έγραφα στο sms ότι θα τελειώσω τον Κοτζιά και τον τελείωσα», εξηγώντας ότι εννοούσε από υπουργό.

Κάλεσε τον Νίκο Κοτζιά να παραιτηθούν και οι δυο από την βουλευτική ασυλία και να πάει το θέμα στη δικαιοσύνη.

«Ο Νίκος Κοτζιάς φοβάται ποινική διερεύνηση της υπόθεσής του», ανέφερε.

Στήριξε επίσης τον Παύλο Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πολάκης είναι γνήσιος. Οι γέροντες του Μαξίμου, Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν εμένα».