ΑρχικήΠολιτικήΚασσελάκης: «Δεξιά Ανακύκλωση ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης»

Κασσελάκης: «Δεξιά Ανακύκλωση ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης»

«Αυτό το μήνυμα έλαβε ο Πρωθυπουργός; Του φταίει ο κ. Σκρέκας για το μισό κιλό φέτας και τα υποδεέστερα γερμανικά απορρυπαντικά; Και προάγει αυτούς που αφήνουν διαρροές των προσωπικών δεδομένων εκλογέων;», διερωτάται o Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τον ανασχηματισμό, και συνεχίζει:

«Δεξιά Ανακύκλωση. Περσινά ξινά σταφύλια».

 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αυτό που χρειάζεται αλλαγή είναι η πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης κι όχι τα πρόσωπα

«O Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να ανακοινώσει σήμερα τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, μετά την ηχηρή αποδοκιμασία στις κάλπες», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Είναι πασιφανές ότι ετοιμάζεται να κάνει επιλογές δεξιάς ανακύκλωσης, με μια (ακόμα πιο) δεξιά στροφή στις επιλογές για τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια», σημειώνει σχολιάζοντας ότι «όσο και να αλλάξει «βιτρίνα» όμως το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο».

«Αυτό που χρειάζεται αλλαγή είναι η πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης κι όχι τα πρόσωπα που θα συνεχίσουν τις ίδιες αντικοινωνικές πολιτικές.Οι συμπολίτες μας στο προοδευτικό κέντρο ας τους κρίνουν ανάλογα. Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν απολογούμαστε για προοδευτικές πολιτικές», αναφέρει και καταλήγει με υστερόγραφο:

«Ο κ. Μητσοτάκης θα «τιμωρήσει» τους αλαζόνες υπουργούς του κι εκείνους που κοροϊδεύανε τον κόσμο; Δύσκολο, γιατί θα πρέπει πρώτα να κοιταχτεί στον καθρέφτη…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ