ΑρχικήΠολιτικήΚασσελάκης για Τέμπη: «Δείτε το βίντεο και σας παρακαλώ να είστε ψύχραιμοι...

Κασσελάκης για Τέμπη: «Δείτε το βίντεο και σας παρακαλώ να είστε ψύχραιμοι – Κύριε πρωθυπουργέ απαντήστε»

Σε νέα ανάρτησή του για τα Τέμπη ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε «Αυτά εμένα που ακούγονται εμένα με ξεπερνούν. Ως άνθρωπο, όχι ως πολιτικό».

«Κύριε πρωθυπουργέ, δεν είναι αστείο. Είναι έγκλημα. Κοιτάξτε τον κόσμο στα μάτια και απαντήστε» για το έγκλημα των Τεμπών και το «μπάζωμα» του χώρου της τραγωδίας, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε βίντεο που συνοδεύει την σχετική ανάρτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραθέτει δηλώσεις του ειδικού πραγματογνώμονα Κώστα Λακαφώση, για τα Τέμπη, που φανερώνουν την επιχείρηση συγκάλυψης.

«Παρακαλώ όμως να είστε ψύχραιμοι. Αυτά εμένα που ακούγονται εμένα με ξεπερνούν. Ως άνθρωπο, όχι ως πολιτικό» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει σε μια σειρά από σοβαρά ερωτήματα και ειδικότερα:

-Είναι αλήθεια ότι το κράτος δεν μπορεί καν να επιβεβαιώσει πόσοι είναι οι νεκροί στο έγκλημα των Τεμπών;

-Γιατί αυτή η ανεξήγητη βιασύνη, κύριε πρωθυπουργέ, να τα μαζέψετε όλα άρον άρον, χωρίς καμία καταγραφή;

Δώσατε ή όχι εντολή για μοντάρισμα των συνομιλιών των σιδηροδρομικών το ίδιο βράδυ του δυστυχήματος, προκειμένου το μονταρισμένο υλικό να δοθεί στο εκλεκτό site του Μαξίμου, το Πρώτο Θέμα;

-Δώσατε ή όχι εντολή στο δεξί σας χέρι, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλο, δύο μέρες μετά το έγκλημα, να οργανώσει σύσκεψη που έμεινε μυστική και αποκαλύφθηκε τώρα, κατά την οποία αποφασίστηκε το μπάζωμα των Τεμπών;