Κόντρα Γεωργιάδη- Σπίρτζη για τις κατηγορίες του διασώστη Αποστολόπουλου και τον Κούλογλου

8 mins read

Έντονη αντιπαράθεση είχαν σήμερα Πέμπτη οι Άδωνις Γεωργιάδης και Χρήστος Σπίρτζης  αναφορικά με τη στάση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά του Λιμενικού Σώματος  ο Ιάσων Αποστολόπουλος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ευωκοινοβούλιο.

«Πιο πολύ από τις ανοησίες του Ερντογάν, με ενόχλησε η εικόνα του Κούλογλου δίπλα στον Αποστολόπουλο, ο οποίος κατηγόρησε το λιμενικό σώμα ότι δολοφονεί, πνίγει και πετάει στη θάλασσα αθώους ανθρώπους. Το να λέει ο Ερντογάν κάτι κατά της Ελλάδος είναι αναμενόμενο. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να κρύβεται πίσω από διάφορες γραφικότητες» επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ και κάλεσε τον κ. Σπίρτζη να πάρει θέση.

 

Από την πλευρά του, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι ο κ. Κούλογλου είναι «ευγενής άνθρωπος» και δεν πρέπει να παρεξηγείται η στάση του. Μάλιστα, σημείωσε ότι «υπάρχουν φήμες στα νησιά και καταγγελίες στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για τη στάση της χώρας μας σε σχέση με κύματα μεταναστών από τη θάλασσα. Και πρέπει η κυβέρνηση να απαντήσει. Υπάρχουν κανονισμοί και συνθήκες για το πώς αντιμετωπίζεις κάποιον που έρχεται παράνομα στη χώρα. Η κυβέρνηση αντί να βγαίνει στην επίθεση, πρέπει να προσέχει γιατί το μόνο που μας έλειπε τώρα είναι μια καταδίκη από την Ευρώπη».

Facebook Comments