Κωνσταντόπουλος: «Το υπόμνημα Καλογρίτσα δείχνει πως λειτουργούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ»

11 mins read

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την ταυτότητα και την ιδεολογία του και γίνεται ένα αρχηγικό κόμμα με δογματικές λειτουργίες, αλλοτριωμένα στελέχη και αναχρονιστικό λόγο», δήλωσε ο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.
Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σημείωσε πως «η εξουσία που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο όνομα της εξουσίας για την εξουσία».
Ακόμα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τόνισε πως επικρίθηκε από τον τότε Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, επειδή ζήτησε «έρευνα και λογαριασμό για το τι είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση με τις γερμανικές αποζημιώσεις». Επίσης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έκανε λόγο για συγκεντρωτικό τρόπο διακυβέρνησης που όποια διαφωνία λοιδορείται και εκλαμβάνεται ως υπονόμευση.
Σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο ίδιος κάλεσε τον επιχειρηματία και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουν οι ίδιοι τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες επιδόθηκαν. Επιπρόσθετα ανέφερε πως η μήνυση και το υπόμνημα του Χρήστου Καλογρίτσα δείχνουν «πως λειτουργούσαν τα κυβερνητικά στελέχη και οι παρέες του ΣΥΡΙΖΑ» και ζήτησε να επιληφθεί η Δικαιοσύνη.
Στη συνέχεια, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τόνισε πως επί Τσίπρα «εξαπολύθηκαν επιθέσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης και επιχειρήσεις».
Τέλος, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για την εξέλιξη της υπόθεσης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. «Η Δικαιοσύνη ως θεσμός και λειτουργία πλήρωσε ακριβά τα παιχνίδια εξουσίας που έπαιξαν ο κ. Παπαγγελόπουλος και άλλοι», κατέληξε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα